Drømmer om reiser

Jeg føler at alle ungdommer gleder seg til å fylle 18. De klarer ikke vente til å endelig bli voksen. Jeg har det egentlig ikke slik, jeg går ikke rundt og teller ned måneder og dager til jeg er myndig, fordi det går helt fint for meg å være 17, med foreldre som bestemmer. Det er likevel noe jeg virkelig ikke kan vente til ved å bli 18, og det er muligheten til å reise selv. Den dagen jeg er myndig, kan jeg bestille meg en flybillett (helt selv!) og reise til hvilket som helst sted i hele verden, alene om så. Og best av alt, jeg kan bruke bankkort i utlandet.

Jeg er veldig heldig, som har foreldre som betaler for meg, kjøper meg klær, mat og alt jeg trenger, og tar meg med på fine ferier hvert år. Jeg lengter likevel etter å kunne være selvstendig, og dra på en egen reise, med kjæreste eller venninner og kjøpe ting til meg selv for egne penger. De siste årene har jeg drømt om reiser, blant annet har jeg og venninnen min Tonje planlagt en reise til London. Jeg og kjæresten prater ofte om interrail-tur, der vi vil innom Danmark, England, Frankrike, Italia og mange forskjellige steder. Jeg vil og reise til et koselig sted, kanskje i Norge, eller Danmark, ikke så langt unna hjemme, på et pent hotell med fine omgivelser. Komme meg unna Bodø, og forelske meg litt i et sted jeg bare vil befinne meg på i noen dager, eller en uke.

Jeg har bladd igjennom sider på sider inne på hotelspecials.no, og det er så utroolig mange fine hoteller. Spesielt når man trykker seg inn på hotelltyper, og velger Slott og Herskapshus. Tenk å kunne overnatte i et rom på et slott eller i et hersapshus? Det må være så herlig. Jeg har alltid elsket å se på TV-serier der de pusser opp herskapshus, rett og slett fordi jeg syntes det er så nydelige bygninger. Å kunne bo der, selv bare for noen dager, må være drømmen.

PicMonkey Collage

Se så vakre bygninger, og dette er hoteller! Man kan faktisk betale for å bo her (gråter nesten en tåre). Jeg må virkelig begynne å spare for fullt.

Hvor vil du reise? Og hvordan vil du helst bo på reisen? 🙂

1 Comment
  • Aurora Elvenes
    Posted at 16:03h, 23 August Reply

    Jeg har alltid elsket Oxford, og skjønt det begynner å nærme seg tre år siden jeg besøkte byen, kan jeg fortsatt se de vakre bygningene, universitetene, kaféene og butikkene, helt klart for meg. Selv om det er lenge til jeg fyller atten (noe som kanskje er like så greit) gleder jeg meg til jeg selv kan bestille meg et lite søtt hotellrom i hjertet av byen. Jeg gleder meg til frokost på en liten cafe, museums besøk og en tur i butikken hvor de selger Alice in Wonderland ting. Ellers har jeg min lille Italia/Verona drøm. Jeg har bare sett byen i filmer og på utallige tumblr eller weheartit bilder, men Verona må jo være rene paradise!

I'd love it if you left a comment