Driving home for christmas

God jul dere! Håper dere har det kjempefint og nyter julen med alt den har å bringe. Vil gjerne at alle skal kose seg, ikke stresse og bare være glade og lykkelige med familien sin. Klissete, jeg vet. Men det er jul! Da er det lov 😉

Jeg sitter her og kan egentlig ikke tro at det er juleaften i morgen. Det er sprøtt! Men herlig, naturligvis. Jeg sitter i morgenkåpe (standard i julen, da er det koseklær til langt på dag) og ser ut mot solnedgangen og et pyntet juletre med lys som snart lyser opp mørket. Så fort den oransje himmelen blir blå igjen. Det er egentlig ganske vakkert å se på.

Planene mine for de kommende dagene er egentlig bare å kose meg. I dag skal jeg se på The Holiday med familien (i går så vi Jack Frost og Notting Hill, elsker de filmene!!), spise julemat og etterhvert legge meg med et spent hjerte. I morgen blir det masse familiebesøk, god mat, pakker og alt det som følger med juleaften. Jeg vet det kommer til å bli en nydelig jul. Håper dere vil kose dere like mye som meg!

1 2 3 4

Hvilke tradisjoner har du i julen?

 

3 Comments
 • Birgitte M.
  Posted at 16:05h, 24 December Reply

  Åh, jula <3 Tradisjoner, hmm.. Pynte juletre kvelden lille julefta, se tre nøtter te askepott, få ned saus til ribba av mommo.. Osvosv, har mange tradisjoner 😀 Btw, første del av bildene fra The Making of Harry Potter er lagt ut !

 • maria
  Posted at 00:09h, 25 December Reply

  så koselige bilder! <3

 • Johanne
  Posted at 16:01h, 25 December Reply

  Julestemning, tida gjekk veldig fort i desember tykkjer eg! Men eg rakk jo å nyte juletida likevel 🙂
  Designet mitt har eg ikkje laga sjølv, eg har bestemt akkurat korleis det skal sjå ut, men det er creativo-teamet som har bygga det. (Eg får ikkje til wordpress-koding, hehe.)

I'd love it if you left a comment