Dr Martens and new books

Hei dere, jeg har mattetentamen på tirsdag  neste så det blir en del skolearbeid på meg denne uken. Bare sier ifra så dere ikke tror jeg er død.. Eller enda verre, så lat at jeg ikke gidder å blogge. Hehe..

På søndag kom Sølvi og Pappa hjem fra London med noen herlige ting til meg. De hadde kjøpt nye vintersko til meg, nemlig Dr. Martens som jeg syntes er så tøffe. Har alt brukt dem i to dager og elsker de.

I tillegg hadde de kjøpt de to neste bøkene i en vampyrserie jeg leser, fordi de selger ikke bøkene i Bodø. Pluss en bok jeg virkelig dør etter å lese, nemlig “The Perks of being a wallflower”. Har hatt lyst til å lese den boken i mange måneder nå, og bare blitt enda mer gira etter å ha lest mange sitater og sett bilder på tumblr. Så når jeg er ferdig med de to bøkene jeg leser akkurat nå (Neverwhere og The Casual Vacancy) skal jeg begynne.

 Hvilke vintersko har du? Har du hørt om “The Perks of Being a Wallflower” og vil du lese den?

 

Tags:
1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 12:37h, 28 November Reply

    De bøkene vil jeg lese!! Den vampyrserien skal visstnok være veldig spennende, har ikke lest en eneste en, men ga førsteboka til bestevenninnen min i julegave og hun ble hekta fra første stund! 😉

I'd love it if you left a comment