Dilla på skjørt

Som dere vet elsker jeg å gå i skjørt, og etter at stemoren min og pappa kjøpte meg to nye fra Zara har jeg vært veldig glad i bruke de, og prøve å finne nye måter å bruke dem. Siden det er høst, og relativt kaldt i Bodø, prøver jeg å finne fine måter å ha på seg skjørt, men samtidig være varm. Da er det så inspirerende å gå igjennom nettbutikker, titte på klær, og bare få ideer til hva man kan matche et skjørt med. For eksempel jakker, skjorter, gensere og liknende. Jeg får masse inspirasjon til hvordan jeg kan kle meg på skolen, og når jeg føler meg fin, så blir jeg mer glad og fornøyd. Man kan vel ikke legge skjul på det, eller hva? Her er i alle fall noen bilder av antrekk med skjørt. Syntes alle disse antrekkene er så utrolig fine!

2 1

Bildene, og klærne er fra Bubbleroom.no

Hva matcher du med skjørt? Fine antrekk, ikke sant?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.