Desemberfavoritter – videoblogg

Uff. Dette er ikke en god følelse. Jeg hater å høre meg selv prate i opptak og slikt, så det har faktisk vært helt grusomt å redigere denne videoen. Vi får håpe det bare er meg og at dere syntes det er en bra video. Og om dere ikke syntes det så kan dere jo more dere med å telle hvor mange ganger jeg sier “elsker” eller “fantastisk” i denne videoen. Kanskje det er morsomt? Haha.

Her er iallefall mine favoritter for desember, håper dere liker den!

Hva syntes dere om videoen? Bra/dårlig?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Fin og inspirerende video! Flott med litt tips, håper du lager flere videoer av samme typen. Du kledde røde negler veldig godt synes jeg, lys hud + rødt = nydelig.
    Vet, det er fælt å høre seg selv prate på opptak, men det høres mye bedre ut i andres ører 🙂

  2. Kjempebra! Ser vanligvis på slike videoer på YT, så synes det var fint du lagde en, og du burde definitivt lage flere! Veldig morsomt å se på! 🙂 Elsker forresten den teen, fint å se at noen andre også drikker den! 🙂

  3. Hei jeg prøvde en gang simple hos en vennine og den var utrolig,
    bruker mye negelakk har ingen røde men det kledde deguker eos lip blam hele tidem men bruker den orange røde den er veldig bra jeg er glad får at det er flere som ikke støtter dyre tesdede produkter.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.