Derfor slo vi opp

Denne boken fikk meg til å ville rive ut øynene mine. Jeg gråt så mye, og så hjerteskjærende høyt, at jeg nesten skremte meg selv. Måneder har passert siden jeg klokken to på natten satt sammenkrøllet i sengen og leste ut de siste sidene med salte tårer gnidd ut i hele ansiktet. Innholdet i denne boken er fremdeles noe som kan poppe opp i tankene mine i løpet av en helt vanlig dag. Jeg følte virkelig at jeg levde livet til hovedkarakteren, den korte tiden jeg befant meg i bokens fiktive verden, og slikt skjer sjeldent. Det er merkelig hvordan noen bøker påvirker en så mye.

Why we broke up

Why we broke up, av Daniel Handler. Bestill den på Amazon eller i nærmeste bokbutikk så fort du får muligheten. Den er en opplevelse.

1 Comment
  • Camilla
    Posted at 01:30h, 16 April Reply

    Den ble jeg skikkelig nysgjerrig på nå. Tusen takk for tips! 🙂 Den skal bestilles med det samme.

I'd love it if you left a comment