Den tjuefjerde desember

I morges våknet jeg grytidlig for å ta på julekjole, og sminke meg med røde lepper. Alle i familien hadde søvn i øynene, og kun stearinlys og julelysene på treet var tent til julefrokosten. Jeg drakk to kopper med sånn skikkelig julete med kryddersmak, og så dro jeg på jobb for noen timer.

UntitledUntitled

Nå er butikkene stengt, og jeg har kommet hjem for å lakke neglene samme farge som leppene, og krølle håret mitt til julemiddag hos bestemor og bestefar. Jeg kjenner den gode julestemningen i hele kroppen, og det er så godt.

God jul til alle <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.