Day 5

“Noe du savner”

Noe jeg savner? Jeg savner bestemor hver gang jeg er borte fra henne. Jeg savner å være hos pappa når jeg er hos mamma. Og jeg savner å være hos mamma når jeg er hos pappa. Jeg savner Doffen. Jeg savner påskeegg. Jeg savner sommeren. Jeg savner å være et lite barn. Jeg savner barneskolen. Jeg savner den gamle norsklæreren min. Jeg savner å være bekymringsløs. Jeg savner London. Og Paris. Jeg savner å ha gifte foreldre. Jeg savner den tiden da Lyra bodde her. Jeg savner den herlige følelsen jeg hadde første gangen jeg leste Harry Potter bøkene. Jeg savner bildene jeg tok i Syden som ble stjålet. Jeg savner den blå vinterkåpen jeg hadde da jeg var liten. Jeg savner hamsteren min Teddy. Jeg savner familien min i Namsos. Jeg savner den gamle leiligheten. Jeg savner oldefar. Jeg savner alt som fantes før, men som ikke finnes nå lenger. Jeg savner å være fornøyd med meg selv.  Også savner jeg å være sikker på å nå drømme mine.. Usikkerhet er ikke kult.

Et gammelt bilde av Lyra. Jeg savner den lua. Seriøst, drukner nesten i melankoli av dette.

Dette er et gammelt bilde fra det lyse, store vinduet mitt i leiligheten.

Hva savner du?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Savner ungdomsskolen, jeg…. men du, har du bodd i Namsos?! For jeg går jo på skole i Namsos og bor 45 minutter unna, høhø ^^ I morgen er det første desember, jiihuuu!! 😀

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.