Day 3

“Parfymene dine”

Altså, nå er det sånn  atjeg aldri bruker parfyme, mest fordi jeg ikke har noen parfyme jeg liker, og fordi jeg syntes det er veldig rart å gå rundt å “lukte” liksom. Selv om det er en god lukt. Det er også derfor jeg ikke vil ha en deodorant med veldig spesiell lukt. Siden det syntes jeg bare blir rart.

Men jeg har da disse to prafymene. “Midnight Fantasy” av Britney Spears som jeg kjøpte for mange, mange år. Og som lukter fullstendig gyselig. Brukt den kanskje to ganger i mitt liv, for den har altså den verste lukten en parfyme mulig kan ha. Og en annen som heter “Inspire” av Christina Aguilera. Denne er helt grei, men syntes den er akkurat litt for søt.

Til jul har jeg ønsket meg to Cleen parfymer, Shower Fresh og Warm Cotton. Det er to parfymer jeg syntes lukter veldig, veldig godt, så jeg håper jeg får en av dem iallefall 🙂

Bruker du parfyme?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.