Day 2

“Dine favorittsanger akkurat nå”

Vel, den er jo enkel! Taylor Swift kom nettopp ut med sitt nye album “Red”, så da er det vel ikke et stort sjokk at jeg har hatt hennes sanger på replay hele uken, hver dag, hver time, hvert minutt og også ganske mange sekunder.. Gud, jeg elsker henne.

Begin Again – Taylor Swift

I tillegg er dette verdens vakreste musikkvideo, jeg elsker scenene, filmingen, klærne hennes og alt.. Den er så nydelig og inspirerende at jeg bare.. dør. Den er til og med bedre en “You Belong with Me” og den er ganske fantastisk.

The last time – Taylor Swift ft. Gary Lightbody

Har hørt på denne omtrent 93645795945 ganger de siste dagene. Elsker den, så enkelt er det.

Everything has changed – Taylor Swift ft. Ed Sheeran

At Ed Sheeran og Taylor Swift har laget en sang sammen er det mest fantastiske, nydelige, og beste som har skjedd på lenge. Ber til gud om at de lager flere sanger sammen. Det er som fløyel for hørselen.

Hva er dine 3 favorittsanger for tiden? Liker du Taylors nye album Red?

 

3 Comments
 • Lyra
  Posted at 23:02h, 10 November Reply

  Hahahah Taylor swift superfan O_o

  Mine er “blood, sex and booze”, “warning”, og “no feelings” cx

 • Ingvild
  Posted at 13:30h, 14 November Reply

  Ed Sheeran OG Taylor sammen må være den beste kombinasjonen når det gjelder media siden, hm, siden Robert Pattinson og Kristen Stewart (hahahhaha lol). Jeg.Elsker.Den.Sangen…og jeg elsker hele albumet til Taylor!! MEN mine favoritter er The Moment I knew, Starlight og All Too Well. Men seriøst…alle sangene er jo superherlige!! I knew you were trouble er dessuten superstilig! Diggerdiggerdigger denne jenta! Du så vel Skavlan? Stakkars, hun hadde vondt i halsen, syntes hun var tøff allikevel, jeg!

 • ingeborg
  Posted at 10:46h, 18 November Reply

  jeg elsker taylor hunn er bare best mine favoritt sanger av henne er we will never ever gettin back thogether,everi thing has change og begin again

I'd love it if you left a comment