‘Cause you had a bad day

Because you had a bad day
You’re taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don’t know
You tell me don’t lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don’t lie
You’re coming back down and you really don’t mind
You had a bad day
You had a bad day

– Daniel Powter

Har vært en utrolig dårlig dag, helt elendig faktisk. Det skal bli godt å legge seg under en varm dyne og bare slappe av i noen timer før neste morgen.

Matteprøve i morgen – Dårlig i magen – Nedfor – Lekser – Fæl skoledag – Treg PC – Matteprøve i morgen (sa jeg det?) og ikke minst matteprøve i morgen

Det er ting som utgjør en dårlig dag. Håper på en bedre i morgen!

Worn

Har du hatt en dårlig dag?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 13:25h, 14 November Reply

    Uff..jeg forstår kjempegodt hvordan du har det! Sånne dager har jeg (og alle andre også, tipper jeg) i blant. Heldigvis kommer det en dag i morgen!! Slik pleier jeg å tenke. Mamma sa det en gang når jeg trodde jeg aldri skulle smile igjen, og da ble jeg faktisk litt glad. Dessuten må man jo også tenke at skolen er ikke alt. Tenk, Lily, tenk på så mye annet du kan, så inspirerende og fin du er, hva du kan tilføre verden! En matteprøve er en veldig, veldig liten dråpe i havet, selv om det kanskje ikke føles slik da. 🙂

    <3 Klem! Kos deg med noe godt da, det er lov, vet du.

I'd love it if you left a comment