Bursdagsfeiring på forskudd

I dag våknet jeg til ordene: “Står du ikke opp nå blir det ikke gaver”, så jeg klarte faktisk og dra meg opp av senga og klarte opp trappen til andreetasjen. Det føltes ut som Mount Everest, så trøtt var jeg. MEN, det var verdt det!

Som jeg skrev i går, så har jeg og lillebroren min bursdag på onsdag (jepp, født samme dag, tre års forskjell), men siden han er bortreist på leirskole og jeg er hos mamma tenkte vi å feire litt i dag med pappa og Sølvi. Det ble en god frokost, kosemorgen og pakker! Jippi!

1

Jeg åpnet opp en blits til kameraet mitt, som jeg ble fullstendig overlykkelig over. Nå kan jeg endelig ta fine bilder i mørket! Det er så gjævt å ha til fester, bursdager og andre sammenkomster innendørs man gjerne vil lagre med fotografier. Også fikk jeg ny film til Instax-kameraet mitt, og det er jammen bra, for jeg har allerede tatt kjempemange bilder siden jul. Den siste tingen var en sånn bærbar, rød termoskopp sånn at jeg kan ha med te eller kaffe/kakao ut døren hjemmefra. Så smart, og veldig deilig å kunne drikke te på bussen på vei til skolen når jeg starter på videregående. Er utrolig glad for alt jeg fikk! 🙂

2

Senere i kveld skal jeg på resturant med pappa og lillebror for å spise en god middag med dessert. Tror det blir veldig koselig, gleder meg veldig.

Hva fikk du/ønsker du deg i bursdagsgave?

Forresten: Jeg har visst blogget en del de siste dagene, og det er rett og slett fordi jeg har hatt skikkelig blogglyst! Noe som selvfølgelig er veldig bra, og det har føltes veldig godt. Dessverre tror jeg ikke at det varer, ettersom blogglysten flyter litt glattere enn tja.. humøret mitt resten av tiden. Så kan nok ikke si jeg er ’tilbake’ enda, beklager.

9 Comments
 • Karoline
  Posted at 19:26h, 09 March Reply

  Gratulerer med dagen på forhånd, fine gaver 🙂 Jeg har ikke bursdag før i juni selv, men det jeg ønsker meg aller mest er uansett penger og gavekort på bokhandler.

 • Marthe Eline Hardy
  Posted at 11:19h, 10 March Reply

  kjempefine gava!:D

 • camilla
  Posted at 13:07h, 10 March Reply

  så fin gave! <3

 • Silje Marita
  Posted at 14:09h, 10 March Reply

  Heldig! Gratulerer med dagen på forhånd 😀

 • Silje Marita
  Posted at 14:09h, 10 March Reply

  Heldig! Gratulerer med dagen på forhånd 😀

 • Siri
  Posted at 14:11h, 10 March Reply

  Hadde nok ikke klaget over å få ekstern blits i bursdagsgave jeg heller, nesten litt synd at jeg ikke har bursdag før om et halvt år

 • frida
  Posted at 16:21h, 10 March Reply

  gratulerer med dagen (på onsdagen som kommer)!:D så fine gaver du fikk!

 • Kiwi
  Posted at 18:41h, 10 March Reply

  Grattis med dagen, på forskudd 🙂 Så fine gaver!

 • Sabita
  Posted at 09:57h, 11 March Reply

  Grattis med dagen 😀

I'd love it if you left a comment