Bright and sunny

Masse sol i dag, mange smil og fine timer. Jeg våknet superseint i dag, og spiste frokost nå nylig, rett før middag. Akkurat sånn som jeg liker det! Gikk en spasertur, skiftet mellom å ha blikket rettet ut i verden (rettelse: lille Bodø) og ned i mobilen min, det er ganske koselig det også syntes jeg. Blir alltid glad av fint vær og late søndager.

Denne helgen har jeg ledd masse, men også ergret meg over skolearbeid. Som minner meg på at jeg nå må sette med ned med mattebøkene. Ciao!

20130421-1658322

iPhone-bilde fra spaserturen min: @Martinejskaret på Instagram

1

Ny vårjakke fra BikBok, leopardskjerf fra en eller annen plass på Sandnes.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.