Bøker jeg vil lese i 2016

Jeg filmet egentlig klippene til denne videoen i slutten av januar, men da jeg satt meg ned for å redigere, merket jeg at kvaliteten rett og slett var alt for dårlig til å kunne publisere videoen. Jeg bestemte meg for å filme på nytt, og plutselig ble det mars, og her er den endelig, litt sent. I denne videoen snakker jeg om bøker jeg har lyst til å lese i løpet av 2016. Både engelske bøker, norske bøker, lettleste bøker, tunge bøker, og både romaner og biografier. Litt bok-babling med andre ord!

Håper du liker den!

4 Comments
 • Mari
  Posted at 15:14h, 25 March Reply

  Har ikke lest noen av de bøkene, men har lenge sett på if i stay og Are we there yet i bokhandelen! Jeg elsker bøker jeg også 🙂 🙂 Forresten, du kan gjerne lage flere bokvideoer, de er veldig inspirerende!

  • Martine
   Posted at 14:21h, 26 March Reply

   Tusen takk, det skal jeg helt klart gjøre! 😀

 • Caroline
  Posted at 13:54h, 26 March Reply

  Du gjør deg bra på video 😀

  • Martine
   Posted at 14:21h, 26 March Reply

   Tusen takk, så koselig tilbakemelding 🙂

I'd love it if you left a comment