Bøker jeg vil lese i 2016

Jeg filmet egentlig klippene til denne videoen i slutten av januar, men da jeg satt meg ned for å redigere, merket jeg at kvaliteten rett og slett var alt for dårlig til å kunne publisere videoen. Jeg bestemte meg for å filme på nytt, og plutselig ble det mars, og her er den endelig, litt sent. I denne videoen snakker jeg om bøker jeg har lyst til å lese i løpet av 2016. Både engelske bøker, norske bøker, lettleste bøker, tunge bøker, og både romaner og biografier. Litt bok-babling med andre ord!

Håper du liker den!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. Har ikke lest noen av de bøkene, men har lenge sett på if i stay og Are we there yet i bokhandelen! Jeg elsker bøker jeg også 🙂 🙂 Forresten, du kan gjerne lage flere bokvideoer, de er veldig inspirerende!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.