[one-half-first]

Hei! Jeg er Martine Skaret, skribenten bak A tiny bit beautiful.

I april 2010 begynte jeg å skrive ned tankene mine og publisere bilder på nett, og jeg fant fort ut at dette var noe jeg virkelig elsket å gjøre. For snart to år siden flyttet jeg til London, og nå snubler jeg gjennom livet og utforsker denne fantastiske storbyen mens jeg prøver å få en bachelor i kreativ skriving og journalistikk (det går bra så langt!)

Jeg er ei sprudlende skravlebøtte, og til tider brutalt ærlig. Jeg har kameraet mitt med meg hvor enn jeg går, bruker alt for mye tid på Instagram, og har en stor kjærlighet for fancy te og hunder.

Jeg liker å skrive om bøker, kjærlighet, kafébesøk, surrete følelser, fine tanker, vennskap, reiser, fotografering og alle andre deler av hverdagen min i London.

A tiny bit beautiful er en blogg om det fine, men også det ærlige. Jeg ønsker at dette skal være en krok på Internett hvor du kan komme for å finne noen å relatere til, noen som sier det som det er, men som på samme tid gir deg en god og håpefull følelse når du trykker deg ut igjen.

For å samarbeide kan du kontakte meg på hi@atinybitbeautiful.com[/one-half-first]
[one-half]

Hey! I’m Martine Skaret, the writer behind A tiny bit beautiful.

I started blogging in 2010, and I quickly realised that I love blogging. I moved to London nearly two years ago, and I’m now stumbling through life and exploring this amazing city while trying to get a bachelor in Creative Writing and Journalism (it’s going well so far!)

I’m bubbly, talkative and brutally honest. I carry my camera around everywhere, scroll Instagram way too much, and have a lot of love for fancy tea and dogs.

I love writing about books, love, coffee shops, messy feelings, pretty thoughts, friendships, travel, photography and other parts of my everyday life in London.

A Tiny Bit Beautiful is a blog about the pretty things in life, but with an honest look on it. I want this corner of the Internet to be a place where you can come to find someone to relate to, someone who says things as they are, but that you still leave this corner feeling hopeful and inspired.

For business inquiries please contact me on hi@atinybitbeautiful.com

[/one-half]