Begynnelsen på et liv i London

Nå skal jeg servere deg en klisjé; London er som et nytt univers. Det er ikke bare et nytt land, et nytt språk, nye venner og en ny seng å sove i, det er en helt ny sfære, galakser unna min tidligere tilværelse. Jeg ferdes i materie og rom som jeg tidligere aldri har oppdaget. Jeg har ikke adjektiver nok til å beskrive hvordan det er her. Merkelig er kanskje det beste ordet for det. Alt er så uvant at det nesten virker kunstig. Er dette livet mitt nå, eller bare en drøm?

Welcome fete
Smil
Welcome fete
The girls

En morgen våknet jeg og trodde jeg var hjemme, skuffelsen va overraskende tyngende da jeg innså at nei, jeg ligger i sengen min i London. Det er fremdeles veldig lenge til jeg vil våkne i sengen min i Bodø igjen. Men utover det er hjemlengselen minimal. Jeg savner hjemme, men jeg lengter ikke dit. Det er nok av herlige øyeblikk å holde meg opptatt med her.

Øyeblikk slik som å sitte på fortauskanten og spise burger, bryte ut i spontan dans på Oxford Street, spise middag med en gjeng mennesker som er så ulike men passer så bra sammen likevel, holde rundt Herman på en konsert en torsdagskveld, og sette pris på at det er ikke så ensomt her som det kunne vært.

London
Nadia
UO
Lunch

Jeg har bare vært i snart to uker, men etter alt jeg har opplevd på disse dagene føles det ut som måneder har passert siden jeg tok romferden hjemmefra. Sprøtt.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Åhh så glad på dine vegne! England er bare elsk, virkelig. Jeg håper du får det like herlig heele høsten og hele tiden du er der :-* Facetime en dag??<3

    Ha en fabulous uke!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.