Beautiful blogs

Håper dere har hatt en fin søndag dere! Og lader opp batteriene til en ny uke, det har iallefall jeg prøvd 🙂 Nå tenkte jeg å fortelle dere om noe fint som jeg elsker å gjøre, hver dag! Nemlig å lese andre blogger, og ofte når jeg leser blogger så finner jeg nye, skulte skattekamre, noe som også er fint for å fornye inspirasjonen.

Tinkerbella.blogg.se er en heeerlig blogg! Er så glad jeg har funnet den, for Isabella som eier bloggen tar nydelige bilder og skriver kort og enkelt om dagen sin. Så deilig å se på bloggens design også.

Denne bloggen fant jeg faktisk i dag, og det var da jeg fikk ideen om å lage dette innlegget. Det er blog.aleyncomprendio.com som er en fotoblogg med vakre, lyse bilder av tusen forskjellige ting. Elsker den allerede 🙂

Jeg leser alt en del blogger fra blogg.no sin toppliste, men har ikke fått øynene opp for Kristine sin før nå. Liker hvordan hun skriver om dagen sin, og alle bildene hennes er veldig fine!

M and Dee sin blogg er nok en av de beste motebloggene jeg vet om. De har begge helt sinnssyk kul stil, og bildene er veldig kreative og flotte.

Og det var det, fire fantastiske blogger jeg har oppdaget i den siste tiden og nå ville anbefale til dere. Håper dere får mange fine leseropplevelser 😀

Leser du noen av disse bloggene?

2 Comments
  • Marianne
    Posted at 20:09h, 28 October Reply

    Jeg har vurdert bloggene, noe sier meg at det ble deg! 😉

  • Kiwi
    Posted at 17:51h, 29 October Reply

    Takk, for at du opplyste meg om at den herlige bloggen til Isabella eksisterer! Kommer til å følge henne fast fra nå av.

I'd love it if you left a comment