Autumn style

For at jeg skal føle meg bra med meg selv, så må jeg føle meg fin. Og jeg er en sånn person som aldri kunne gått på skolen med joggebukse (med mindre det er tentamen, da er det behagelige klær all the way!), vil helst ha på meg noe ordentlig. Ikke fordi jeg vil pynte meg for noen, egentlig. Men vil føle meg stelt, ikke som om jeg nettopp har stått opp og bare slengt på meg joggebukse, en singlet og noen tøffellignende sko. Selv om jeg elsker de dagene jeg bare tar på meg en god genser og kan føle meg ok uten sminke, smykker og shinet hår. For det enkle er ofte det beste!

Men for de dagene jeg vil ha på meg noe ordentlig, og ikke bare det samme gamle, så er det ofte slik at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg, har bare i tankene sånn ca. hva jeg vil. Og der har jeg et godt tips som jeg bruker stadig vekk. Nemlig nettsiden Lookbook.nu, hvor folk fra hele verden daglig legger inn inspirerende, kule, fine og originale outfits. Noe som er helt genialt er at jeg bare har lastet appen inn på iPhonen, og når jeg står opp om morgenen kan jeg gå fra å ha null peiling på hva jeg skal ha på meg til vite hvordan jeg vil ha håret, sminken og antrekket.. Uten å en gang ha gått ut av senga! Så nå har jeg samlet noen bilder fra Lookbook appen som kan være inspirasjon til høsten og antrekk man kan ha på seg utover denne sesongen. Heldig for noen er at de fremdeles kan gå i shorts, siden været i deres land tillater det. Sånn har nok ikke vi det..

Forresten: Dette er et langt innlegg, og det er ikke meningen å lese alle punktene, for det er egentlig bare min personlige mening. Men du kan jo lese punktene til de antrekkene du likte best for å lese hva jeg syntes.

1. New kid in town: Elsker dette antrekket, spesielt den stilige jakken. I tillegg har jenta på bildet helt nydelig hår! Dette er nok det antrekket som passer til noe man kan ha på seg her i Norge, i tillegg til at fargene passer sammen og tonene er behagelige. Og jeg sier det igjen, elsker jakken..

2. It’s finnaly fall!: Egentlig liker jeg ikke dette antrekket så veldig godt, men ville ha det med for å vise litt andre sider av høstmoten, og ikke bare jeansbukser og jakker. Det jeg liker er vesken, og skulle gjerne hatt den i mitt eget klesskap.

3. Enjoy the journey called life: Dette antrekket er bare så nydelig, og ville vært helt perfekt for en kveld ute, bursdager eller andre anledninger hvor man vil pynte seg. Også er jeg veldig glad i svart, så da er dette perfekt. Helsvart, men ikke kjedelig fordi det er shimmer i skjørtet og glitter på toppen.

4. Eye-catcher: Kan ikke si annet en at dette antrekket virkelig lever opp til tittelen, virkelig en blikkfanger! Buksen, blazeren, skoene og clutchen.. Digger det!

5. Again and again: Det er i slike øyeblikk jeg virkelig ønsker at man det er varmt nok til å gå i shorts og lette topper på høsten i Norge. Trodde aldri jeg skulle syntes at rosa shorts med prikker og en blå topp skulle bli så fint, men det er det 🙂

6. La terre est bleue comme une orange: Den dype, flaskegrønne fargen blandet med en frisk oransjfarge. Det er bare et utrolig fint antrekk. Og elsker virkelig stilen, den minner meg sånn om piknikturer og store pledd med fargerike mønstre. De skoene er også bare ultrasøte, og det gjør ikke noe at tittelen er fransk, for det får hjernen til å drive av sted til franske, små byer og brolagte gater.

7. Forever apart: Å klatre opp en stålstige og ta bilder med vind i håret gir fine bilder med det samme, og det oser av inspirasjon bare fra det ene bildet. Det som er så bra er at selv om det er alt for kaldt her i nord til å ha på et rosa, blafrende skjørt, så kan vi fremdeles ta inspirasjon fra dette antrekket, og heller koble den flotte, grå genseren og de røffe skoene med en jeansbukse i stedet. Enkelt, og fint.

8. Have a day: Jeg vet ikke om det er t-skjorten, dongerivesten eller den sykt fine blomsterkransen, men dette bildet og dette antrekket er iallefall innmari fint. Blir interessert i det med en gang, og syntes det skjørtet er så enkelt og fint at jeg helt klart skal skaffe meg et lignende til neste sommer.

9. Heartbeat: Ja, hjertet mitt banker virkelig for dette antrekket. Elsker den kule stilen med print på genseren, stor og romslig dongerivest, og tøffe sko. Hadde glatt kledd på meg de klærne om de hadde ligget klar når jeg våknet en dag.

10: The Cross: Dette er en av de mer dagligdagse, enkle antrekkene. Og det ser bare veldig stilig, og ikke minst behagelig ut.

11. Into the wild: Dette antrekket viser veldig godt hvordan man kan ha en grå genser på seg og fremdeles få hele antrekket til å lyse opp og se friskt ut med en grønt og et lyselilla armbånd, et på hver arm.

12. Glitter and Aquamarine: Denne blå kjolen er faktisk en av de søteste kjolene jeg har sett. I tillegg er den pen, elegant og jeg bare liker den veldig godt. Også har jo personen på bildet briller, så det viser bare et utrolig fint antrekk som passer til alle anledninger hvor kleskoden er litt pyntet til pyntet. Også kan man enkelt dysse det ned med strømpebukser, noen lange strømper krølletllitt over noen tøffe boots og en cardigan.

13. Golden Black: Dette antrekket syntes jeg bare er så stilig. Det er elegant og røft på samme tid, bare på forskjellige måter. Elsker hvordan alt er svart og blir brutt opp med en gullfarget krage.

14. Portobello Road: Den jakken er bare så utrolig fin! Den minner meg veldig om en jakke fra Topshop Unique som er kortere, og med litt annet stoff, så det er nok derfor jeg liker jakken på bildet så godt. Og den vesken jenta bærer på er jo veldig populære, og veldig fine.

15. New York Fashion week!: Dette er nok en av de antrekkene man oftest ser på catwalken, og ikke noe en vanlig person kunne gått rundt med. Likevel, det blå skjørtet var jo ganske originalt og stilig, sant?

16. Harmonious Hues. Det er sikkert mange som elsker dette antrekket, siden det er en veldig populær stil. Jeg likte iallefall de tøffe skoene, og elsket virkelig den skinnjakken! Før konfirmasjonen hadde jeg bestemt meg for å kjøpe meg en ordentlig skinnjakke i den sandbrune fargen, men da jeg hadde pengene så hadde de bare grønn igjen, og det var ikke like fristende.

17. Hot red – ombre green. Jeg bare digger de knæsje fargene! Blir glad bare av å se på antrekket. Fargene er bare fantastiske, selv om jeg aldri, aldri ville gått med grønn shorts og rød genser. Aldri.

18. Across 110th Street. Stilen til dette antrekket er veldig fin. Elsker lag med strømpebukse, strømper og høye støvletter, og den oversized jakken er det virkelig modell-faktor over.

Hvilket antrekk likte du best?

6 Comments

I'd love it if you left a comment