August

august

Foto: grett.tumblr.com / flickr

August er på en måte en litt sørgmodig måned, siden det betyr at sommeren er på hell, og de varme og solfylte dagene kommer sjeldnere og sjeldnere. Men det er også noe annet som kommer med denne måneden, og det er en ny start. Nå tenker jeg mest på oss unge, vi som starter et nytt skoleår og skal prøve å være en bedre versjon av oss selv. Vi begynner på nytt igjen, og vi gjør det med et stort smell. Blyantene er spisset og vi har ambisjoner og planer for å jobbe hardt, møte nye folk, møte gamle folk igjen som vi har savnet. Og selv om vi gruer oss litt, fordi det er tross alt mye jobb foran oss, så gleder vi oss også, og er spente og klare for nye utfordringer.

Jeg gleder meg iallefall til en ny start. Og videregående er et helt nytt, og utforsket farvann for min del. Det er litt skummelt, men jeg må bare klare å holde hodet på rett plass, så tror jeg det skal gå bra.

Hva begir du deg ut på til høsten?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Lykke til på videregående! Jeg syns det var mye gøyere enn ungdomsskolen.
    Jeg skal begynne på universitetet til høsten. Ny by og nytt studie :-O

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.