I’m doing a Q&A – Ask me anything!

Nå har jeg snart blogget i åtte år, og jeg vokser og endrer meg hele tiden, langt fra den jenta som først startet å blogge. Derfor tenkte jeg at det er på tide med en aldri så liten spørsmålsrunde, så dere kan spørre om alt og ingenting, og jeg kan oppdatere dere litt på hvem Martine er akkurat nå.

Hvis du har noen spørsmål om hvordan det er å studere i London, hva jeg liker å spise til middag, hva jeg tenker om fremtiden, eller om jeg mener dorullen skal være inn mot veggen eller ut fra veggen, hva som helst: fyr løs! Ingen spørsmål er for dumme.

//I’ve soon reached my eight year anniversary of blogging, and I’m constantly growing and changing. I’m hardly the same person who started this blog. Therefore, I thought it would be time for a good old Q&A, so you can ask me anything you’d like, and I can update you on who Martine is right now.

If you have any questions about what it’s like to study in London, what I like to eat for dinner, what my plans are for the future, or what my opinion is on the right side to hang the toilet roll; now is the time to ask! There are no stupid questions.

Jeg tenkte å svare på video, for det er lenge siden jeg har satt meg ned foran kamera kun for å snakke. Om du stiller et spørsmål på norsk håper jeg det er greit at jeg oversetter det og svarer på engelsk, ettersom jeg prøver å holde Youtube-kanalen kun på engelsk.

Du kan stille spørsmål i kommentarfeltet her, på Facebook-siden min, eller sende meg en direktemelding på Instagram eller Twitter. Over alt, rett og slett.

Du kan stille spørsmål ut februar, så kommer videoen ut i starten av mars <3

I’ll be answering in a Youtube video because I haven’t done a proper sit-down-chatty video yet since I started making videos in English. I’d love to have some of my international readers ask me questions, so please don’t be shy!

You can ask questions in the comment section of this blog post, on my Facebook page, or send me a DM on Instagram or Twitter. Anywhere you like, basically.

I’ll be answering the questions in the beginning of March, so don’t wait too thinking about questions!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

  1. Det hadde vært veldig gøy å høre om dine erfaringer med å studere i utlandet, og spesielt da London. (Med tanke på skole, valg av studie, økonomi og byen du bor i osv.)

  2. Noen tips til å koble helt ut, når en stresser over skole eller noe lignende? Hva liker du aller best ved deg selv? Hvor finner du inspirasjon til å blogge? Hvilken vei skal dorullen ligge, ut eller inn fra veggen? (Haha, ble nysgjerrig!)

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.