And at once I knew I was not magnificent


Nå har jeg endelig begynt med det jeg skal gjøre for dagen. Hadde egentlig skikkelig masse jeg måtte gjøre i dag, men da jeg våknet kjente jeg bare at jeg ikke var i humør til å gjøre noe som helst. Jeg fikk bare lyst til å ligge i sengen, ta en kopp te, lese mens jeg hører på musikk, eller sitte på PC’en. Men nå må jeg vel begynne. Klokken er allerede tre, og jeg sitter i pysjen fremdeles. Uffda, det høres ikke bra ut. Jeg har ryddet nesten hele rommet nå, for det så virkelig forferdelig ut. Så nå skal jeg rydde, støvsuge, tørke støv, vaske badet, og til slutt gå i dusjen. Slitsomt liv, hva? Heldigvis har jeg noe å glede meg til, nemlig at jeg skal på restaurant i dag. Jippi! Dere vet jo fra i går at jeg elsker å dra på restaurant, og jeg var jo på restaurant i går med venner, og i dag skal jeg med familien, så jeg føler meg skikkelig heldig.

Nå har jeg satt på fin musikk fra mobilen, og prøver å nynne med på det han synger. Syntes den sangen “Holocene” er veldig fin, selv om jeg ikke skjønner noen ting. Jeg skal komme meg opp av senga og ta av sengeteppet, noe jeg har utsatt i flere timer nå. Ha en nydelig lørdag dere!

Liker du den sangen? Når var sist du ryddet rommet ditt?

2 Comments
  • maria andersen
    Posted at 19:38h, 24 November Reply

    Ja!:) Åh, lenge siden! Men nå bor jeg ikke hjemme siden vi pusser opp, gleder meg såå til rommet mitt er ferdig!

  • Karoline
    Posted at 09:53h, 25 November Reply

    Restaurant er superkos ja og å sitte i pysjen klokka 15:00 er helt lov i ny og ne altså. Ikke alle dager trenger å være fullstappet av aktivitet. Fine bilder og jeg skal moppe og støvsuge leiligheten min etterpå (min versjon av romrydding siden jeg bor for meg selv).

I'd love it if you left a comment