Alle slags lys

Julelys, solen som varer noen timer om dagen, lyset du slår på etter en alt for kort natt på en alt for tidlig morgen og ikke minst lyset i tunnelen, som er et sted der fremme..

Da var alle tentamenene unnagjort. Jeg gikk ned det siste trappetrinnet utenfor skolen og kjente hjertet synke samtidig som kroppen gjorde det. Jeg følte en blanding av lettelse, skuffelse og kulde, rett og slett fordi det er veldig kaldt i Bodø nå. Jeg har hatt en ganske dårlig uke, og de to siste dagene nå før tentamen (og i dag) har vært grusomme. Matte er jo det verste jeg vet, og resultatene fra norsktentamen som jeg trodde skulle være toppkarakter ble ikke det. Sånne nyheter er ikke gode å høre. Noe jeg jobbet så lenge for var visst langt fra like bra som jeg trodde, og det gjør meg egentlig ganske trist.

Vel, vel. Nå skal jeg la føttene hvile på den røde puffen min, hodet skal jeg lene tilbake for en liten stund, også skal jeg bare slappe av. Først skrive litt, så lese litt, og drikke te. Og bare prøve å innse at jeg kunne ikke gjort det bedre en det jeg har gjort. Jeg har jobbet i så mange timer at jeg kan ikke telle det på to hender, så får vi bare håpe at det vil gå bedre til våren. Nå har jeg fri snart. Bare to uker til med prøver og fremføring, så kommer den vakreste tiden i hele året. Nemlig jul.

Oslobilder / Tatt med mitt vanlige fotoutstyr

Det kommer til å bli så herlig å se lysene på treet, stjernen i toppen og spise masse god mat. Jeg gleder meg til julefilmer, gløgg, lange frokoster og å være på besøk hos bestemor og bestefar ofte.

Er du ferdig med tentamener og prøver på skolen? Hva gleder du deg mest til ved julen?

No Comments

I'd love it if you left a comment