Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 All I hope to do in lists - A tiny bit beautiful

All I hope to do in lists

Fikk denne i helga, en hel bok med mange lister du kan skrive som omfavner hele livet. Alt fra reiser og steder du vil besøke til serier du vil se. Elsker virkelig denne boka, og er virkelig en flittig listeskriver så tror dette blir kjempemorsomt.

Satt i dag og drakk en ny tetype jeg har kjøpt mens jeg skrev lister i boken min. Herlig mandag til nå!

1 2 3

Har du hørt om denne boken?

 

2 Comments
 • Lyra
  Posted at 00:01h, 18 December Reply

  Ikke hørt om, men den hørtes helt fenomenal ut cx

 • Ingvild
  Posted at 20:04h, 18 December Reply

  Næiii, men åh, for en herlig bok!! Hvor FINNER du sånt?! Du har så mye…fint (haha) 😀

  svar/ Aw, tusen takk for mange fine ord, du er så god <3 *smile* Men du?! I går hadde jeg fagsamtale med læreren min, Ida Renate, som har samme etternavn som deg….og hun fortale meg at hun hadde vært på besøk hos deg og familien din i helga….herlighet, tenk at jeg har søskenbarnet ditt som lærer, woa, verden er liten! Utrolig artig sammentreff!!! 😀 Det ante jeg virkelig ikke….! Hihi 😀

  Næ, aww, har du sendt meg noe i posten? *ntaw* 😀 Du er så søt og snill! Men vet du, det samme har jeg også gjort, tehe…. 😉 Ikke forvent de store greiene akkurat, men åh, NÅ ER DET SNART JUUUUUUL! (Men her er det mangel på snø, trist..)

  <3 klem

I'd love it if you left a comment