Aldri gledet meg så mye før

Hei fine du som leser bloggen min!

Det er natt nå, og jeg burde virkelig legge meg sånn at jeg blir opplagt til å reise og slikt. For på mandag dere, da reiser jeg til SPANIA. Fine fine Spaaania. Å, jeg tror ikke jeg har gledet meg så mye til syden noen gang før. Det blir helt ubeskrivelig deilig å sette seg på flyet med kursen mot strand, soling, lesing hele dagen, restauranter og ikke minst varme. Eller, det blir litt feil å skrive det, siden jeg gleder meg aldeles ikke til å våkne klokken 5 om morgenen og dra meg bort til Bodø flyplass, men det blir digg å komme frem i Spania. Det skal jeg love dere.

2

I dag filmet jeg videoblogg, og har redigert så mye som mulig i dag. Jeg må nemlig bli ferdig å redigere, og laste den opp, før vi drar på mandagsmorgene. Det er ikke sikkert at det er Internett på hotellet, og jeg kan ikke risikere å ikke få publisert den. Derfor har jeg bare prioritert det fullt ut i dag.

1

Skulle ønske jeg bare kunne ta dere med meg til Spania, jeg. Så kunne vi ligget på stranden alle sammen, haha. Det er så koselig at dere leser bloggen min, og jeg håper for all del at det er Internett på hotellet i Spania sånn at jeg kan få snakke med dere der og. Nå må jeg sove, vi snakkes i morgen!

Har du vært på en fin reise denne sommeren?

2 Comments
 • Helene
  Posted at 01:53h, 28 July Reply

  jeg skal til danmark på dagstur neste uke.
  Jeg likte skikkelig godt det bildet av deg med den fine himmelen i bakgrunnen!

 • Ingvild
  Posted at 09:56h, 28 July Reply

  Å ja! Jentebloggelesesydentur til Spania, hvor digg hadde ikke DET vært! Kos deg maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasse! <3 Drar på hytta i dag, jeg ^^ Sommer er herlig…

I'd love it if you left a comment