A thousand years

Jeg har bare lyst til å sove i tusen år. Iallefall en måned. Forsvinne under dynen og bare være der med musikk på ørene i noen uker, ligge hver eneste dag og ikke gjøre noe. Jeg er så sliten som jeg aldri har vært før og det føles ikke særlig bra. Derfor har jeg tenkt til å ta en liten pause, fra bloggen og fra andre ting. Ikke fullstendig pause, jeg vil fremdeles poste TIL og YLRG når det er fredag og mandag, og innimellom andre ting. Men for det meste vil jeg bare fokusere på å slappe av og lade opp batteriene.

Dette er ikke noe jeg har lyst til selv, men noe som folk rundt meg har fortalt meg, at det kanskje er lurt å roe litt ned, ikke tenke på å prestere over alt, på skole og hjemmebane. Så jeg vil roe litt ned med bloggen, ikke være like tilstede, også kommer jeg tilbake når jeg kjenner den gode følelsen innvendig om at blogging virkelig er gøy. Husk at jeg er veldig glade i dere, og setter utrolig høy pris på at dere leser og kommenterer bloggen min. Dere er virkelig de beste i verden, for dere engasjerer dere veldig og skriver ordentlige tilbakemeldinger som er en fryd å lese. Tusen takk! ♥

tumblr_mdvgyypPxE1rpxu67o1_500

tumblr_mgmv7vl1in1qcp1yxo1_500Bildene er linket.

Tusen takk dere, vi sees! 

3 Comments
 • Amy
  Posted at 20:32h, 29 January Reply

  Alt går bra til slutt! Har selv dager hvor jeg bare har mest lyst å gå i dvale og aldri stå opp igjen… Hvertfall ikke på lenge!

 • Kiwi
  Posted at 15:52h, 30 January Reply

  Alle trenger en pause i blant:) Det er bra at du trapper ned før det blir altfor mye, det er så lett å tenke at man skal klare å prestere på alle arenaer, men før eller siden sier det stopp. Prøv å ha litt ekstra kvalitetstid med bare deg selv og evt. god musikk framover, så vil nok energinivået stige c:

 • Emma
  Posted at 11:51h, 17 February Reply

  Vet hvordan du har det, jeg er så glad at det er vinterferie nå, så jeg kan bare ligge i sengen hele dagen lang og ikke ha noen bekymringer. Det jeg liker med ferier er at det er en fin måtte å lade opp til skolen starter igjen.

I'd love it if you left a comment