Å sove ute, over havet

Vi gikk langs strender og klatret over svaberg. Jeg spilte James Vincent McMorrow fra en liten høytaler festet til topplokket av sekken min, sånn at musikken spilte rett ved ørene mine, og det føltes ut som om jeg levde i en musikkvideo. Solen gløttet gjennom skyene, og etter noen timer hadde vi klatret opp på den høyeste toppen og slått opp teltet i en grop med ly fra vinden. Jeg og Eirik var på telttur i helga, og det var akkurat en sånn fin ting å gjøre for å rømme fra hverdagen litt. Eksamenen min er nå om noen dager, og jeg gruer meg mer enn jeg burde. Det var godt å komme seg litt bort, se på utsikta, kysse litt til solnedgangen og kjenne vinden rive i teltet om morgenen.

Telttur
Utsikt
Telttur
Utsikt
Telttur
Telttur

Det har vært fryktelig stille her inne den siste tiden, men jeg håper og tror det blir bedre etter torsdagen, når eksamen er overstått. Da skal jeg få tid til å skrive tekster om bøker og sommerplaner, lese romaner og fotografere. Snart er det endelig ferie.

No Comments

I'd love it if you left a comment