My current faves

A few of my current faves

[one-half-first]Det er endelig helg og en nydelig lørdag. Hva passer vel bedre enn å dele noen av mine favoritter?[/one-half-first]
[one-half]It’s the weekend, a lovely Saturday morning, what better than to share some of my current faves?[/one-half]

[one-half-first]Jeg liker..[/one-half-first]
[one-half]I’m loving[/one-half]

[one-half-first]Denne boken, fordi jeg har skrevet i den hver morgen og kveld siden jeg fikk den av Herman i bursdagsgave (tusen takk ilu). Den har hjulpet meg på vei til å sakte men sikker bevege meg fra en innmari pessimistisk person, til en mer positiv en. Denne illustrasjonen av Hsiao Roncheng, fordi jeg elsker gjennomførelsen, og de ulike tonene av rosa. Jeg kjenner meg nesten litt igjen i illustrasjonen, for det er slik jeg føler jeg ser verden rundt meg nå når jeg bor i en storby.[/one-half-first]
[one-half]This book, because I’ve been writing in it every morning and evening since Herman gave it to me for my birthday (thank you ily). It’s making me learn day by day how to go from being the most pessimistic human alive, to a more positive, happy girl. This artwork by Hsiao Roncheng because I love the style of it with the pink colours. I feel a bit like this is how I see the world around me now that I’m living in London.[/one-half]

[one-half-first]Jeg liker også..[/one-half-first]
[one-half]I also like..[/one-half]

[one-half-first]Denne Youtube-kanalen, fordi videoene hans er behagelige og artsy på den mest fantastiske måten. Også er han kjæresten til Arden Rose da, noe jeg misunner ham hinsides for. Denne leppomaden fra Lush, fordi den gjør leppene mine myke, lyserøde, og klare for kyssing.[/one-half-first][one-half]This Youtube channel, because his videos calm me while still being so artsy and amazing. Also, he’s Arden Rose’s girlfriend which I envy him greatly for. This lip balm from Lush, because it makes my lips the perfect shade of red, while still soft and kissable.[/one-half]

[one-half-first]For ikke å glemme..[/one-half-first]
[one-half]And let’s not forget about..[/one-half]

[one-half-first]Denne sangen, fordi Lorde er en fantastisk artist, med en nydelig sangstemme, og sangtekst som treffer meg rett i sjela. Og til slutt, jeg elsker denne boken. Universet J.K Rowling har skapt er fremdeles mitt favorittunivers å leve meg inn i.[/one-half-first][one-half]This song, because Lorde is an amazing singer and her lyrics hurts in all the right places. She makes me cry and smile and feel all of the feelings. Lastly, I love this book because Rowling’s universe will forever be my favourite universe to live in.[/one-half]

 

6 Comments
 • Valerie Jean
  Posted at 14:38h, 25 March Reply

  Jeg visste ikke at du også var pessimist. Må virkelig kjøpe den boken jeg også. Prøver å endre tankegang 🙂 Takk for tips!

  • Martine
   Posted at 17:43h, 25 March Reply

   Å joda, jeg virker kanskje litt for sukkersøt og happy-go-lucky over internett, men i virkeligheten er jeg et meget negativt, sarkastisk og salty menneske hahah. Men ønsker å bli litt mer positiv, for det er så mye triveligere å gå gjennom hverdagen sånn!

 • Renate
  Posted at 16:53h, 25 March Reply

  Hm, kanskje jeg skal kjøpe meg denne boka! Har en tendens til å være pessimistisk.

  Takk for tips <3

  • Martine
   Posted at 17:43h, 25 March Reply

   Ja den er skikkelig herlig, den hjelper deg med å bli mer oppmerksom på de tingene du EGENTLIG setter pris på og er takknemlig for, men som man ofte overser i hverdagen <3

 • Luisa - La Mar
  Posted at 14:07h, 28 March Reply

  Fine likes! Så utrolig fint at en bok kan ha slik påvirkning i en positiv retning. Jeg er veldig positiv og optimistisk og jeg vet jo at det sikkert er mer behagelig enn å være pessimistisk 🙂

  • Martine
   Posted at 19:30h, 02 April Reply

   Ja det er virkelig så mye deiligere. Jeg finner meg ofte i det negative hjørnet fremdeles, men jeg prøver å jobbe med positiviteten konstant 🙂

I'd love it if you left a comment