A few goals for 2017

For å være ærlig; Jeg merket ikke helt at vi gikk over til et nytt år.

Alle avisene og lifestyle-bloggerne skrev om en “frisk start” og “ny motivasjon”. Jeg derimot, kjente bare den samme kjipe og bakfulle søndagsfølelsen da jeg våknet opp den første januar.

Det er faktisk ingen grunn til å forbedre eller endre seg, selv om det er et nytt år. Vi er gode nok som vi er!

Likevel kan det være lurt å tenke over om man er fornøyd med hvordan man har det. Jeg vet for eksempel at nå når et nytt semester på universitetet starter, må jeg få på plass en sunnere døgnrytme. I år har jeg nok ingen konkrete nyttårsforsetter, men det er noen bloggmål jeg har satt meg for tiden fremover. Håper det motiverer meg til å blogge!

//To be honest; I didn’t really notice the start of a new year.

Every newspaper and lifestyle blogger wrote about things like a “fresh start” and “new motivation”. Nevertheless, I felt the same groggy feeling you get when you wake up hungover on a Sunday, when I woke up the first day of the new year.

Let’s be real, there’s no reason to better ourselves, or change ourselves, just because it’s the start of a new year. We’re good enough as we are!

However, it might be wise to think about your situation, if you’re happy with how things are. Take me as an example, I know that I need to fix my sleeping pattern for the new semester at Uni. I don’t have any concrete new year resolutions this year, but there’s a few goals I’ve set myself. I’m hoping they’ll make me more motivated to blog!

 • Ta flere bilder av hverdagssituasjoner og mennesker
 • Teste ut youtube-universet igjen
 • Nå 100 følgere på Bloglovin
 • Ikke la skrivesperre stoppe meg fra å blogge
 • Øke leserantallet til bloggen
 • Involvere meg mer i det engelske bloggmiljøet
 • Fikse døgnrytmen min (sånn seriøst Martine)
 • Leve livet i London til det fulleste
 • //Photographing people and everyday situations more often
 • Start filming for Youtube again
 • To reach 100 followers on Bloglovin
 • Stop letting writing block keep me from blogging
 • Increasing my number of readers on the blog
 • Involving myself more in the English blog-community
 • Going to sleep earlier (seriously Martine)
 • Living life in London to the fullest

Carina wrote a blog post about her goals, this post is inspired by her.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

 1. Synes det ser ut som veldig gode mål! Gleder meg til å se mer av deg på YouTube ♥︎

  PS: For noen fine headerbilder du bruker i dette innlegget, hvordan har du laget dem?

  1. Takk! Disse bildene har jeg fått til å lage etter tips fra deg faktisk, haha 🙂 Jeg lagde det øverste i Canva, og det andre lagde jeg i Canva, men redigerte i Photoshop for å få størrelsen jeg ønsket.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.