6 dager til jul

Det er nå jeg skjønner at det er under en uke til jul. Og det føles veldig rart. Er det flere en meg som føler den kommer uforberedt? Jeg har såvidt handlet inn noen få julegaver, og nesten ikke hørt en eneste julesang. Det verste er vel at snøen ikke har kommet, noe jeg virkelig trenger for å få julestemning. Det trenger ikke å være to meter og snømenn i hver hage i byen. Bare et tynt, hvitt lag på bakken og som gjør takene lyse og hvite.

I morgen, når vi får julefri fra skolen skal jeg sette på julemusikk, drikke gløgg og tvinge julestemningen over meg. Basta.

Lights1 Lights2

Tror jeg skal starte å kjenne på julefølelsen allerede i dag, ettersom jeg skal på kino og se Love Actually. Ser den hvert år, den er den ultimate julefilm. Pluss “The Holiday”, den er herlig.

Hvilke julefilmer må du se i julen?

 

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 21:24h, 18 December Reply

    Jeg har ikke hatt julestemning på sånn 1000000 år cx
    Og den kommer ikke heller..

I'd love it if you left a comment