5 ting jeg vil begynne med

Hei, hei! Håper dere har en fin tirsdag. Jeg har prøvd å sette meg ned å øve til franskprøven vi har på torsdag, siden jeg er virkelig dårlig i fransk for tiden, og plutselig er det det jeg kommer opp i, i muntlig eksamen. Men så er jo jeg litt for flink til å overbevise meg selv om at “Neeesh, jeg gjør det etter middag!” Så det er har blitt en del avsporinger hvor jeg har laget meg smoothie, øvd på piano (noe som er en bra ting, faktisk) og lest  i KK blader jeg ikke har fått lest enda. Herlig! Elsker å lese blader og magasiner, får så masse inspirasjon til å gjøre ting. Sette mål, skape motivasjon, legge planer. Det er en deilig følelse. Så etter å ha lest der fikk jeg lyst til å skrive en liste over 5 ting jeg har lyst til å begynne med:

Jobbe med innstillingen min til ting: Jeg er alt, alt, alt for negativ til enkelte ting. Greit å være evig pessimist, det tror jeg ikke at jeg kan endre på, men kan jo prøve å ikke tenke på alt det dumme, teite og fæle hele tiden. Farsken.. Tenker alt mørkt på dette punket! Lurer på hvordan dette vil gå..

Sette opp håret på nye måter: Det er så inspirerende å se freshe hårfrisyrer i magasiner, så vil prøve mer nytt, i stedet for å la det henge ned dag inn og dag ut.

Spare penger: Dette er noe jeg har prøvd i det siste. Er nok en av de beste følelsene å ha litt ekstra penger å rutte med!

Spise god frokost: Jeg skal prøve å spise bedre, sunnere frokost, noe jeg har lyst på! Ikke en yoghurt fordi det er enkelt, eller ristet brødskive med nugatti fordi jeg ikke gidder å lage til noe annet. Jeg vil heller stå opp noen minutter tidligere, ofre litt tid på badet for å spise en god frokost. Sånn at jeg faktisk kan sette meg ned å slappe av,  i stedet for å stå lent over benken og hive i seg en brødskive.

Glad-sminke meg: Jepp, det er mitt nye uttrykk. Jeg skal sminke meg de dagene jeg virkelig vil det, og jeg skal gjøre det for at jeg syntes det er morsomt og vil føle meg ekstra fin. Ikke for å “dekke over det”, og “skjule den der”. Gladsminking syntes jeg flere tenåringsjenter burde begynne med 🙂

Forresten! Kjære lesere, i dag eller i morgen kommer romvideoen av hvordan rommet mitt ser ut nå! Er kjempefornøyd, så gleder meg til å vise dere 🙂

Hva er 5 ting du har lyst til å begynne med?

4 Comments
 • Hanne
  Posted at 17:40h, 16 October Reply

  // Nei, for de som stjal det er utelendinger og kommer mest sannsynlig ikke fra samme skole.
  Spare penger! 🙂

 • unni
  Posted at 12:19h, 17 October Reply

  det er veldig fine punkter du har valgt det, og er sikker på at du klarer det 🙂 Lykke til 🙂
  Vet ikke fem ting, men 1 ting jeg må bli flinkere til er å ta initativ til ting når det gjelder å finne på ting med venner og slikt, hehe. Er flaut dårlig på det :p

 • Lyra
  Posted at 22:11h, 17 October Reply

  1. jeg BURDE legge meg tidligere
  2. jeg BURDE gjøre leksene mine litt oftere og bedre
  3. jeg BURDE gå ut av huset itt oftere
  4. jeg BURDE være flinkere til å hjelpe med ting hjemme
  5. ikke faen om jeg gjør noe av det over.. cx

 • moncler soldes
  Posted at 11:25h, 23 October Reply

  Best wishes!Your blog is very good! welcome to visit my site: http://www.frdoudounem0ncler.com/

I'd love it if you left a comment