3 fine blogger

Jeg oppdager hele tiden nye fine, blogger som jeg begynner å følge. Dette er tre bloggere og deres blogg, som jeg har oppdaget og likt veldig godt den siste måneden 🙂 Besøk bloggene deres og legg igjen en hilsen, da vel! De fortjener det helt klart.

Martine Sorthe (martinesorthe.com)

Heter det samme som meg, er like gammel som meg og er MYE kulere enn meg. Åh, misunnelse altså. En utrolig inspirerende blogg og Martine har de stiligste outfitene! Beundrer fotokunnskapene hennes og bloggen er også velskrevet med mange fine ord samlet fra andre steder på o’ store Internett.

finblogg1finblogg2

Wanda Luedy (wanda.blogg.no)

Fant nylig denne bloggen og falt for den med det samme. Bildene på bloggen er nydelige, det er så mange flinke fotografer der ute! *overveldet* Wanda har utrolig fin stil, og er ikke minst utrolig vakker. Bloggen er variert og alt i alt en veldig god blogg. Ikke minst er håret hennes helt fantastisk fint, ååh, drømmehåret.

finblogg3 finblogg4

Ingrid Bjørndal (ingridbjorndal.blogg.no)

Virker bare som en vanvittig søt jente, og smilet hennes er superfint! Bloggen blir ikke oppdatert så veldig ofte, men innleggene er alltid kjempegode. Inspirerende og det er alltid helt forbausende flotte bilder (begynner å bli tom for adjektiver, hehe) Verdt en titt, det er klart!

finblogg5 finblogg6

//Alle bildene i dette innlegget er lånt fra bloggene jeg har nevnt og er linket til.

Leser du noen av disse bloggene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.