1/7

Jeg sitter på min faste kafé, på den plassen jeg alltid okkuperer når jeg er her alene. Som så mange ganger før sitter jeg her, kikker på menneskene som stresser rundt en mandags ettermiddag, på sine ærender før middag, og lytter til Taylor Swift. Nå for tiden trenger jeg ikke lete opp sanger jeg kan kjenne meg igjen i, uansett hva jeg trykker play på så funker det. Det er som om hver eneste sang, hvert eneste dikt og hver karakter i hver eneste roman forteller meg noe jeg kan relatere til på en eller annen måte. Jeg lever veldig mye i fortiden, men også i fremtiden. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal plante bena på jorden, i nåtiden. Det er dag én av syv denne uken. De fleste gleder seg til de tre siste dagene, som om 5/7 del av uken er bedre enn 1/7 av uken. For meg er det akkurat det samme. Alle 7 av 7 er livet uansett, og jeg bare eksisterer i det. Ting edrer seg vanvittig fra dag til dag, tanker og følelser er flyktige og uregjerlige. Jeg lar det bare stå på, til slutt roer det seg, det vet jeg.

PlatespillerDråper

Håper du får en fin uke <3

2 Comments
 • Nora :D
  Posted at 20:22h, 07 September Reply

  håper du får en fin uke du og <3

  Jeg kjenner meg alltid igjen i Taylor Swift sine sanger. Har følt på alt sammen. All too well er kanskje den sangen som har beskrevet de vonde tidene best. Når den sangen er akkurat slik man føler seg, så er det en sykt sterk sang… Den har truffet hjertet mitt mange ganger.

  • Martine
   Posted at 01:21h, 08 September Reply

   Samme her. Taylor har en sang for hver eneste lille cm av kjærligheten, og hun beskriver det så godt at man ikke klarer å unngå å kjenne det i hjertet og hodet og i alle følelsene. All too well har trøstet meg i gråten flere ganger, og det er godt å vite at hun, og andre som lytter til sangene hennes, føler det samme. Man er ikke så alene som man tror. Jeg unner deg alt godt! <3

I'd love it if you left a comment