10 ting jeg vil gjøre i juni

1. Dra til frisøren og gjøre noe med håret mitt

Akkurat nå føles frisyren min ut som en utslitt mopp på hodet mitt. Den fine, mørkebrune fargen jeg hadde for noen uker siden er nå utvasket, og håret har fått en lengde som kun er irriterende. I juni vil jeg finne på noe spennende og nytt med frisyren min.

2. Filme en videoblogg

Jeg skal filme og redigere maifavorittene mine nå i ettermiddag, men også senere i juni har jeg lyst til å lage en videoblogg om noe helt annet. Hva vil du se?

Smil7

3. Spise på restaurant med ei venninne, helst utendørs

Selv om lommeboka er skrapet for penger, og det meste går til sparing, har jeg lyst til å ta meg råd til hvertfall et lite restaurantbesøk. Helst vil jeg sitte utendørs på kaia, midt i solsteiken og spise sushi.

4. Holde piknik ute i hagen ala Zoella-stil

Etter å ha sett Zoella sin youtubevideo, vil jeg også lage den perfekte pikniken. Jeg og noen venner har allerede planlagt å få gjort dette i løpet av sommeren, og selv om det kanskje ikke blir like prestisjefylt som Zoella sin piknik, blir det helt klart koselig!

Botanisk hage

5. Dra på joggeturer ute i naturen

Okei, jogging er ikke min favorittaktivitet. Likevel vil jeg prøve å dra på noen joggeturer i ei skikkelig fin løype i Maskinisten her i Bodø. Mamma dro meg med på joggetur dit i forrige uke, og det var nydelig sol, grønne enger, og bare en helt perfekt løype for jogging. Dit vil jeg helt klart igjen! Også kjenner jeg faktisk en hel del motivasjon for trening nå, det er rett og slett ikke gøy og sitte inne og være sløv og sliten dagen lang.

6. Kjøre turer på kvelden med venner under midnattssola

Disse kjøreturene er noe jeg setter utrolig pris på. Jeg er så glad i vennene mine, samtalene vi har, all humoren som ingen andre forstår, og himmelen over oss som er helt lyseblå selv om klokken er 2 på natten. Sånne kjøreturer vil jeg ha flere av i juni.

Smil12

7. Få full kontroll i butikken

Jeg skal jobbe masse fremover i sommer, og jeg gleder meg til å jobbe såpass ofte at jeg får full kontroll i butikken og vet absolutt alt kunden trenger å vite. I juni har jeg tenkt til å bli den beste Ark-ansatte jeg kan bli.

8. Lage en skikkelig sommer-spilleliste

I juni skal jeg lage meg en skikkelig bra spilleliste fylt med glade sommersanger. Har du noen musikktips så gjerne sleng de med i kommentarfeltet!

19

9. Lese bøker med god samvittighet

Når min siste eksamen på VGS er avlagt skal jeg endelig lese bøker med god samvittighet, uten å tenke at jeg heller burde lese en fagbok. Det skal bli godt!

10. Spise norske jordbær og drikke iste

Sommermat er den beste maten, og det skal bli spesielt godt med norske jordbær i massevis, og kald iste.

Hva vil du gjøre i juni?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

9 Comments

 1. I juni ville jeg slappe av å nyte sommerferien før jeg begynner på VGS 🙂 (Bli ferdig med eksamen først da ahha)
  Vet ikke om du har hørt på Troye Sivan? Han er flink altså
  Gleder meg til ny video 🙂

 2. KULT, håper også at i juni vil du skrive et bogginnlegg om dine flotte venninner som du prater om! Skulle gjerne likt å se noe til disse, få noen ansikter og navn på de kanskje! Det hadde vært virkelig interessant.. God sommer videre kjære deg! du er flott <3

 3. I have so many music tips! If you have Spotify I have a whole “Indie Chill” playlist on there!

  Here are my top five:
  Wake Me – Bleachers
  Soft Shock (acoustic) – Yeah Yeah Yeahs
  Next Year (RAC Remix) – Two Door Cinema Club
  Big Jet Plane – Lady Of The Sunshine
  Snow In Newark – Ryan Hemsworth

  Also I’m excited to see what you do with your hair! Now that I’m living in a big city I kind of want to do something crazy as well lol. Because I feel like in big cities people don’t care as much? Idk.

  Emmy Jake NYC

  1. Thanks for amazing music tips! Unfortunately I don’t have Spotify, so I can’t listen to the playlist you suggested. I’m currently using Apple Music, but I’m thinking about shifting back to Spotify as I feel they have a better collection of Indie-folk music 🙂 For now I will add the songs you have listed in my current playlist, cheers!

   Also, I will make sure to take some photos of my new hair asap, cause I really love it! Changing up your hair is definitely something you should do too, especially since you live in such a crazy big city, I believe it would feel (and look) amazing 🙂

 4. Finefinefine aktiviteter der!! Jeg er så sjukt dårlig, egentlig, på å faktisk fullføre de der listegreiene mine… flaut ass. Og i sommer aner jeg ikke hva som skjer, men vet du, nå ble jeg faktisk litt inspirert til å lage en sånn liste! Kanskje jeg skal stikke ut i parken med musikk, pledd og øretelefoner og lage en liste 😉 høhø.

  Håper du har sommerferie nå <3 Og at sola skinner iiiih

  1. Det høres ut som en fantastisk bra plan! Jeg har sommerferie, men her i Bodø er det bare regn og mørke skyer.. Jeg håper du har sol og sommevær <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.