1 bilde, 3 redigeringer

Vi hadde bokmålstentamen i dag, og skal ha nynorsk i morgen, så akkurat nå er jeg veldig i “skolemodus”, altså tenker konstant på hva jeg skal skrive. Og i stedet for å belemre dere med hva jeg skrev om på tentamen i dag (som forresten var ytringsfrihet, haha, dere slipper ikke unna) så kunne jeg vise dere noe morsomt. Nemlig hvordan ett bilde kan se ut som tusen forskjellige bilder bare ved en forskjellig redigering.

Her er bildet, uten redigering:

Og her er de tre redigeringene av samme bildet:

1. Her ser det mer ut som en vegg som er skyggelagt, hvis dere skjønner hva jeg mener?

2. Og her ville jeg at det skulle se ut som flere måner, og regn.

3. Dette er vel bare hjerter.

Hvilken redigering likte du best?

2 Comments
  • Sondre
    Posted at 15:22h, 21 November Reply

    Det med hjertene var finest!

  • Birgitte M.
    Posted at 16:53h, 21 November Reply

    Likte det best uten redigering 😀

I'd love it if you left a comment