Your love is my turning page, where only the sweetest words remain

Akkurat nå, akkurat nå, er jeg kjempelykkelig. Jeg fikk plutselig denne overveldende gleden over meg, ikke spør meg hvor den kom fra for jeg har virkelig ingen ideer. Jeg sprang opp trappen og lagde meg en kopp kakao. Så nå sitter jeg og venter så den kan kjøle seg ned litt. Det ligger en stor klatt med krem på, som kommer til å smake herlig. Har en kjempedeilig søndagsfølelse, helt alene inne på rommet mitt, under dynen. Ved siden av meg ligger mobilen min, og ut fra den strømmer en vakker melodi fra sangen Sleeping at last  av Turning Page. Om ti korte minutter må jeg begynne å gå til pianotimen min, og da vil denne lille stunden ta slutt. Likevel er det noe med at jeg har så kort tid, akkurat nok til å høre gjennom sangen noen ganger, drikke opp kakaoen min og forme noen ord på dataskjermen. Jeg føler denne lille tiden er enda finere, siden den er så kort og dyrebar. Den kommer aldri tilbake, og det er både fint og litt trist og tenke på. Men så kommer det jo nye..

En tegning Lyra har tegnet som jeg fotograferte da jeg var i Oslo..

Om dere lurer så er jeg nå ferdig med norsktentamene. Artikkelen jeg skrev i går er jeg kjempefornøyd med, så det gjør meg glad å tenke på, at det gikk så bra. I dag skrev jeg en nynorsk historie, om ord, og hvordan de gjør inntrykk på folk. Det gikk ikke like bra.. Det ble en historie, og nynorsken er sikkert heller ikke så ille, så det gikk ikke dårlig! Men har hatt skikkelig skrivesperre i det siste, noe dere helt sikkert har merket på bloggen. Den har liksom strakt seg ut over flere måneder, så nå begynner jeg nesten å bli sørgmodig av det. Men skal den ta slutt, engelsktentamen neste uke skal være en drøm å skrive, det har jeg bestemt meg for!

Håper dere har en virkelig fin onsdag dere!

Er du lykkelig akkurat ?

2 Comments
 • Lyra
  Posted at 17:23h, 22 November Reply

  Jeg har det ganske så fint, faktisk c:

  At læreren min ferska meg og to andre i å ikke være i gymmen var ikke så ille selv om hun skrev det på mail til mamma. For hun har vært så utrolig merkelig at hun har kjøpt en bok som heter etteller annet med “12-16”.. og jeg mistenker at hun har lest i hele natt..
  Hun var plutselig farlig snill i dag.. oô

 • Vanessa
  Posted at 21:10h, 22 November Reply

  Kjempe fin blogg, og utrolig fine bilder du tar!

  Har hatt en fin dag med venninner og løpt mye:)

I'd love it if you left a comment