You look really good today #7

Syntes denne kjolen var innmari fin da jeg så den på en eller annen kjendis på den røde løper. Dessverre viser ikke dette bildet kjolen i sin helhet, men den er likevel flott, syntes jeg! Og de hælene er til å dø for, synd jeg ville trynet om jeg hadde prøvd å gå med dem.

You look really good today 7

Kunne du gått med så mye lilla til samme antrekk?

3 Comments
 • oda - fotoblogg!
  Posted at 23:19h, 26 February Reply

  Hei! Ser at du bruker headeren jeg laget, noe som jeg ble kjempe glad for! Lurte bare på hvordan du fjernet blogg.no? Haha, det var braa at du fikk det til og ville bruke den da, bare ble lit nysgjerrig.

  Superfin blogg!

 • Anette
  Posted at 21:22h, 27 February Reply

  SV: Ahh, bare til hjelp, så skrives det og uttales “weblog”, altså “WEB LOG” 😀

 • Maria
  Posted at 18:57h, 28 February Reply

  Ja, det kunne jeg!

I'd love it if you left a comment