You look really good today #46

Dette er virkelig et antrekk som jeg kunne gått i på juleaften og til nyttårsfeiring. Svart og gull er utrolig fint, spørs bare om jeg hadde prestert å gå så høye hæler.

You look really good today 46

Hva vil du gå i til høytiden?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. For en fin kjole!
    Rundt juletider ender jeg alltid opp med vinrøde kjoler – skjønt jeg vært år sverger jeg skal finne en ny farge. Så det blir vel et eller annet vinrødt med noe blonde lignende på meg i år – i år og. Burde virkelig prøve meg på noe svart, eller hvitt snart!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.