You look really good today #40

Koseklær passer perfekt til mandager, så jeg ville sette sammen et antrekk som kunne være helt enkelt, og veldig behagelig. Denne store hettegenseren så bare dødsherlig ut å ha på seg!

You look really good today 40

Sene opplastninger i dag, har vært veldig opptatt hele dagen. Siden jeg har en matteprøve i morgen måtte jeg sette meg ned og øve etter skolen. Heldigvis har jeg verdens beste kompis som kom over til huset mitt og satt i to hele timer bare for å hjelpe meg. Skjønte virkelig ting så mye bedre, så kunne ikke satt mer pris på det. Nå skal jeg skrive ferdig en engelskinnlevering før jeg legger meg tidlig. Klarte ikke å sove i det hele tatt i natt, og fikk til sammen tre og en halv time søvn, noe som er skrekkelig. Håper jeg sover godt i natt, og det håper jeg du gjør og!

Klem.

1 Comment

I'd love it if you left a comment