You look really good today #29

Hei dere! Akkurat nå er jeg på en fornøyelsespark som heter Terra Mitica, så det er veldig morsomt (og varmt!)

Det ble mye vanskeligere å få blogget ordentlig i Spania enn det jeg trodde det ville bli. Man er liksom alltid opptatt her, haha. Jeg har heldigvis et antrekk å vise dere denne mandagen, og det er da med tanke på høsten, og skolestart. Jeg leste i et magasin at svart er in til høsten, men jeg syntes kanskje det blir litt vel hardt med bare svart. Derfor la jeg til en del grått, og dette antrekket under her ville jeg gjerne hatt i garderoben!

 

You look really good today 29

Things I Love listen fikk jeg dessverre ikke tid til å lage. Det innlegget tar omtrent 2 timer, og det hadde jeg rett og slett ikke til rådighet. Men det kommer en liste denne fredagen, så gled dere til det! 🙂

Hva syntes du om dette antrekket? Jeg likte spesielt skinnjakken, så stilig!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.