Wish me luck

Føler ikke for å sitte så mye på datamaskinen i dag. Egentlig er det ganske mye jeg skulle ha forberedt til bloggen for dagene fremover. Men siden jeg vet at jeg kommer til å sitte to hele dager limt til pcskjermen på grunn av eksamen, velger jeg heller å være litt i bevegelse i dag, sånn at jeg er max klar for morgendagen.

Derfor blir det litt lite blogging fremover, bare så dere vet det 🙂 Men når jeg er tilbake igjen så kommer det etter hvert videoblogg, svar på spørsmålsrunde og mye mer. Har du noen spesielle ønsker, spytt ut!

Hva vil du lese om på bloggen fremover?

7

Wææ, får vite temaet til eksamen i morgen, så lenge jeg ikke kommer opp i fransk skal det nok gå bra, men man vet jo aldri. Ønsk meg lykke til! Heldige dere som allerede er ferdig med eksamen, håper det gikk bra for dere 🙂 Baibai!

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 21:56h, 11 June Reply

    Hmmm kanskje om ting du ville gjort/vært/hatt på deg/osv som du ikke tørr å gjøre elns hahahah

I'd love it if you left a comment