Wisconsin


Bon Iver står som regel på replay hele dagen, spesielt fint er det å lytte til på bussturen hjem fra skolen, når man er helt skjelven i kroppen av utmattelse og bare vil hjem og sove. Så lukker man bare øynene å hører på stemmen til Justin Vernon, som synger fine sanger som Wash, Flume, Towers, Michicant, Minnesota WI og Wisconsin, som jeg har linket til dere over her. Alle sangene til Bon Iver er fine, alle.

11

Nå har jeg ikke lest på over en uke, og jeg føler meg veldig sliten i hodet, så må nok finne en ny bok å lese. Derimot har jeg vært utrolig sosial, mer sosial en jeg noen gang har vært i hele mitt liv, vil jeg tro.

Det rareste av alt er at det er like morsomt og koselig hver gang, jeg blir ikke lei, sånn som jeg pleide å være før. Nå vil jeg bare møte mennesker igjen, ha filmkvelder med venner, spise god mat og sitte å prate med både Bon Iver og Eminem i bakgrunnen. Ting endrer seg, og det er veldig merkelig å føle det på kroppen.10

Men det er godt da, at ting endrer seg. Det er jo det som er meningen uansett.

Nå skal jeg til en kompis å se på film med Tonje, lenge siden vi har gjort noe nå, så jeg gleder meg. Dette er tredje fredagskvelden på rad at jeg ikke sitter hjemme alene. Merkelig.

Forresten dere, jeg tror nesten jeg må gi opp hele augustfavoritter-vidoebloggen, jeg skjønner meg virkelig ikke på iMovie, og det klikker hele tiden uten at jeg klarer å fikse det. Nå er vi jo langt ute i september uansett. Det er veldig synd, siden jeg har jo allerede redigert ferdig nesten alt. Hvis dere vil kan jeg redigere den ferdig så godt jeg klarer (akkurat nå fungerer ikke lyden på iMovie, hva i huleste?) og publisere det jeg har. Eller vil dere helle bare droppe det og vente på septemberfavorittene? What do you say? 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Heei:) Så koselige kommentarer du hadde lagt igjen på bloggen min!! Så gøy at du også er bodøværing. Er ikke så ofte jeg kommer over bloggere fra bodø, sånn bortsett fra på blogg.no! Utrolig fint design du hadde, fikk skikkelig summerfeeling her jeg satt, og det passer jo bra når det regner som bare det ute!! Ha ei fin helg:-)

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.