Wildfire

Hei hei! Føler det er lenge siden jeg har skrevet nå, kanskje fordi dagene er så vanvittig lange, og fullpakket med masse gjøremål. Nå er det endelig torsdag, som betyr at det bare er én skoledag igjen før jeg tar meg en todagers pause fra alt som forbindes med lekser. For første gang denne uken slapper jeg av alene, og kan ikke beskrive hvor deilig det er. Har fjernet sminke og renset ansiktet, satt håret i et strikk og kledd på meg den mykeste psyjen i verden. Så nå ligger jeg pakket inn i dynen i sengen min, snakker med venner på facebook, redigerer bilder og ser på at solen går ned bak hustak og lager brennende rød himmel.

Har lengtet etter å fotografere i flere dager nå, så da jeg kom hjem fra biblioteket og skolen hang jeg kameraet rundt halsen og gikk ut. Fikk så masse fint lys inn på kameraet, noe som føles herlig.

wildfire (8 of 35) wildfire (10 of 35) wildfire (12 of 35)
wildfire (34 of 35)wildfire (16 of 35) wildfire (13 of 35)
wildfire (32 of 35)

God natt dere! Er ikke høsten nydelig?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.