Why tea is magical

Dette bildet har surret rundt på tumblr og weheartit i evigheter nå, og jeg må si at jeg elsker dette bildet. Det sier de forskjellige grunnene til at te er herlig, og magisk. Jeg har dessverre ikke kilden, siden når ting kommer på tumblr, så blir det som regel kidnappet og kommer aldri ut igjen, så det er nok umulig å finne ut hvem som har laget dette bildet, men personen er iallefall et klokt menneske!

tea

Te slår aldri feil. Det er den drikken du kan nyte under hvilken som helst omstendighet. Når det er sent på kvelden og man er kald, da er det perfekt å drikke en kopp te for å bli varm og søvnig. Og tidlig om morgenen når solen steker ute på balkongen kan man drikke iste med isbiter i.

Te er enkelt og greit en fantastisk ting. På dette bildet elsker jeg spesielt frasen: “it is what you need on a cold rainy day when you are sitting on the sofa with a book”, og te er også det beste du kan drikke når du er så lei deg at du ikke får i deg noe annet, men kan også være en drikke som passer perfekt når du er kjempeglad, for te gjør det bare enda mer glad igjen!

Elsker du te?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.