We’re my OTP

Heei, det er midt på natten, jeg vet, jeg vet. Skal skjerpe meg snart og begynne med en resonabel dønrytme som gjør at jeg klarer å fokusere på skolen. Men først; dette er en natt som går til å se på supersøte videoer på Youtube, og nå vil jeg faktisk dedikere et innlegg  for å vise dere denne sangen slash videoen.

“We’re my OTP” av verdens skjønneste gutt som heter Troye Sivan. For dere som ikke er internettnerder som meg, så kan jeg forklare at OTP betyr One True Pair, som gjerne blir brukt i sammenheng av bokkarakterer som man vil at skal være sammen. Se på videoen, forvill deg i de lysende blå øynene og bli sjarmert av sangen.

God natt fine dere! Var ikke sangen herlig?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Åh… Jeg elsker han! <3 Favorittyoutuberen min siden en goood stund tilbake. Og den sangen her er jo nydelig da 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.