Waves crashing towards shore

Swim in the sea

Drive all night

Count the stars

Find true love

Get really drunk

– quote on a t-shirt

Hun holdt hånden hans fast, men med det samme de kræsjet ned mot vannoverflaten slapp taket, hun lo en latter før det ble stoppet av vann rundt henne. Det fylte munnen hennes, røsket i håret, og kastet kroppen hennes rundt og rundt til hun halvt fløt, halvt bykset seg til overflaten. Luften var overraskende stille rundt henne i forhold til det ville vannet, hun trakk inn oksygenet gjennom neseborene, nesten som hun stjal det fra luften. Selv om vannet nesten hadde rent bort fra ansiktet hennes hadde hun øynene knepet igjen fremdeles, i frykt for at vannet skulle dryppe ned på den skjøre overflaten til øynene. Uten synet skjerpet de andre sansene seg. Hun dro inn en herlig lukt av saltvann og sjø, det var nesten som hun kunne lukte den glohete sanden på stranden lenger inn. De grove kornene som skrapte mot bare føtter. Mot huden kunne hun kjenne en varm bris, og så en dryppende våt handflate på skulderen hennes, hun snudde seg, og uten å åpne øynene lente hun seg rett inn mot ham og lot leppene hennes børste mot hans i et varmt kyss. Så spratt hun opp øynene og så rett inn i øynene hans, like ville og blå som havet de svømte i. Den solbrune huden hans glinset mot strålene som traff den og håret hans hang vått og uordnet fra hodet hans. Han smilte en lurt glis før han nærmest dyttet henne under vannflaten. Overveldet av alt vannet som plutselig strømmet inn munn og nese bykset hun videre i vannet og svømte. Han dukket etter henne, og de svømte og svømte til de ikke hadde mer luft igjen og måtte hikste etter luft. Hun kavet seg videre i vannet, mot store steiner som bølgene slo opp mot. På knærne klatret og klatret hun , utmattet satte hun seg på toppen av steinhellen. Hun lente kroppen inn mot hans og lot seg bli holdt av armene hans. Hun kunne bare sitte der, med vinden i håret, se havet strekke seg utover i det uendelige og kjende hans varme kropp mot hennes, hans tunge pust i nakken fra den lange svømmeturen og leppene som kysset den bare skulderen hennes…


Jeg ble så inspirert av disse fantastiske bildene fra http://www.thefabulousstains.com  som jeg kom til helt tilfeldig etter å ha trykket meg rundt på bilder fra Wildfox kolleksjoner. Bildene er lånt fra for lenge siden fra en eller annen blogg, så husker dessverre ikke. Og teksten som er et fullstendig virvar av ord er skrevet av meg, med inspirasjon fra disse bildene.

Hvilken følelse satt du igjen med etter å ha lest og sett bildene? Eller enklere; Hva syntes du?

 

1 Comment
  • Makeup tips
    Posted at 01:23h, 14 October Reply

    It’s so lucky for me to find your blog! So great! Just one suggestion: It will be better and easier to follow if your blog can offer rrs subscription service.

I'd love it if you left a comment