Visiting Daunt Books

Jeg har fått noen spørsmål fra dere om å filme livet mitt i London. Det prøvde jeg på i går! Å være foran kamera er vanskeligere enn man skulle trodd, og jeg klart ikke hoppe i det og faktisk snakke i videoen. Men det kommer seg! Det var utrolig gøy, så det kommer definitivt flere videoer fra hverdagen min i London. Hva syntes dere?

Hva syntes dere?

I’ve had a few requests lately to start filming my life in London. I did just that yesterday! Being in front of a camera is a bit nerve-wracking, so I didn’t dare to actually talk to the camera. But I’ll get there! I had a lot of fun, so I’ll definitely make more videos from my life in London.

What do you think?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

7 Comments

  1. Fin video, og perfekt lengde på den! Jeg kvier meg ofte for å se vlogger fordi jeg synes de blir for langdryge. To minutter er perfekt, man får formidlet masse fint på den tiden synes jeg!

    1. Takk for så fin tilbakemelding! Glad du likte den. Det skal jeg huske på til neste gang, videoer trenger ikke være så lange for å være innholdsrike 🙂

  2. Så stemningsfull video og flott musikk 🙂 Dere er så fine sammen, gleder meg til å høre stemmen din og. Da blir det perfect!! Ser at sønnen min trives <3

  3. Åh. Så fint. Detta vil eg se mær av. Filmane dine. Fikk lyst te å filma sjøl. Så synd eg ikje har kamera som kan filma. Need to get me one!!!

    // Åh. Kjære Martine. Tusen takk for ein så fin kommentar. Eg blei rørt. Klem te deg i tonnevis gjennom skjermen!!!

  4. For det første: Så EKSTREMT søt du var i det første klippet av deg på toget. ♥︎

    For det andre: Kjempefin video. Gleder meg til å se mer! Og som June sier, perfekt lengde. Jeg må visst lære en ting eller to av deg når det kommer til det ?

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.