Vinter vinter


Heeey dere! Her i Bodø.. snør det. Jeg sitter i sengen min med dyne, og når jeg titter ut vinduet tror jeg nesten ikke hva jeg ser. Flere cm med snø som dekker alle flatene utenfor, og fnugg av snø som virvler rundt i luften og omsider lander på bakken, som danner enda tykkere lag snø på bakken. Det er oktober sant? Wow, hvordan skjedde dette.

Vinter vinter (7 of 7) Vinter vinter (6 of 7)

Koselig er det uansett, og jeg elsker elsker elsker snø, så selv om det er en anelse for tidlig etter min smak, er det herlig å være ute i snøværet. Om ikke lenge kommer Linn over på besøk, noe jeg gleder meg helt vanvittig til. Rart hvor isolert og ensom man føler seg når man sitter inne og gjør lekser og nærmest drukner i sin egen pessimisme. Jeg og Linn skal bare drikke te, høre på musikk, snakke, og ikke minst catche opp på de nyeste The Vampire Diaries episodene, wii!

Vinter vinter (4 of 7) Vinter vinter (5 of 7)

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Føler egentlig også at oktober var litt vel tidlig for snø… Men det er veldig koselig når man sitter inne da! Her er det bare overskyet, blærh. Nydelige bilder, som alltid! Kos deg masse med Linn 😉

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.