VIDEO: My first day at work as a digital marketing intern in Amsterdam

Allerede morgenen etter jeg flyttet til Amsterdam hadde jeg min første dag på jobb. Sommerfuglene i magen surret rundt i hundre kilometer i timen, jeg var livredd for at dette skulle bli en skuffelse. Jeg bekymrer meg mye, som dere vet, og dette var ikke noe unntak. Hva jobben er forferdelig, også må jeg bli her i tre hele måneder? tenkte jeg.

Men den logiske delen av meg visste at om det så skulle bli noe helt annet enn det jeg håpet på så kunne jeg bare abort mission og sette meg på neste fly hjem. Jeg var villig til å ta sjansen, og tenkte at det ikke var noen skam å snu. Heldigvis slapp jeg unna alt det der, for første dag som digital marketing intern var en suksess!

Already the day after I moved to Amsterdam – I had my first day at work. The butterflies in my stomach were going at a hundred kilometres an hour and I was so scared the intern position would be a disappointment. I worry a lot, as you all know, and this was no exception. What if the job is shit, and then I have to stay here for three whole months? I thought to myself.

However, the logical part of me knew that if this turned out to not be what I hoped it would be, I could always abort mission and book the next flight home. I was willing to take the chance, prepared that it might now work out. Luckily I didn’t have to turn in the door, because my first day as a marketing intern was a success!

?

?

Denne videoen har ligget nesten ferdig redigert på macen i ukesvis, men det ble aldri til at jeg la den ut. Jeg ble usikker på meg selv, og tenkte at videoen ikke ble så bra som jeg hadde håpet. Da jeg redigerte den tenkte jeg at jeg kun klager, og ikke klarte å formulere ting skikkelig. Men nå bestemmer jeg meg for å legge den ut likevel, fordi jeg vil ha dette minnet å se tilbake på senere i livet, og jeg kommer til å glemme den av om den bare ligger på harddisken. Også tror jeg det kan være fint også, å vise hvordan jeg er i en ny og stressende situasjon, da er man litt all over the place, som man sier.
I nearly finished this video weeks ago, but I never posted it. I got so insecure about myself and thought that the video was nothing like what I hoped it would be. I felt like I was just complaining and didn’t really say things the way I wanted to. But now I’ve decided to post it anyway because I want to have this video to look back on later, and I know I’ll just forget about it if it stays hidden on my hard drive. Also, I think it’s good to show what I’m like when I’m in a new and strange situation. You’re a bit all over the place, to put it candidly.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.