Vi er ingensteds og det er nå

Vinterferien er over, og jeg lever i beste velgående (atm) Over de siste ni dagene på hytta har jeg blitt noen fine vinterminner rikere, og mang en kopp med kakao er inntatt. Det har vært titals timer med  ultimat daffing i pysjen, og mange lange, gode dager. Nå er det tilbake til skolebenken, noe jeg ser mørkt på, men jeg prøver å holde humøret oppe med håp og lystige tanker. Jeg er livredd for å kjøre meg fast, men jeg prøver å tenke at nå blir dagene lysere, og det er masse å se frem til, så jeg skal virkelig klare å ha det fint fremover. Basta pasta og alt det der.

Vinterferie (33 of 86)pbVinterferie (30 of 86) Vinterferie (42 of 86)Vinterferie (28 of 86)Vinterferie (31 of 86)Vinterferie (27 of 86)Vinterferie (38 of 86)

God musikk hjelper også på, her er noen av mine glade favoritter for tiden:


Butterflies av Hudson Taylor


Call me in the afternoon av Half Moon Run


Take me to Church av Hozier

Håper dere ikke har forsvunnet helt mens jeg har vært borte, for nå er jeg tilbake! 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.