Verden er svart


Julen er så nær nå, at man kan kjenne den puster deg i nakken. Jeg syntes det er godt. Etter å ha brukt hele lørdagen på å handle julegaver, føler jeg meg heller ikke stresset over det. Én siste “helvetesuke” igjen på skolen, så blir det ro i sjelen og jul i hjemmet. Klarer nesten ikke vente.

Sølepytt

Dette er sånn været er i Bodø for tiden. Hele verdenen rundt meg er bare beksvart og kald, med regn som pisker ned i vinkel og gjør alt bare kaldere og våtere. Gleder meg sånn til å kunne ha hele dager innendørs, hvor jeg bare kan drikke kakao, lese bøker, se på serier og slappe av med familien.

Gatelykt

Én uke igjen nå, matteprøve, naturfagsprøve, tre innleveringer til, så er jeg ferdig med halvparten av dette skoleåret. Det blir godt 🙂 Når alt dette på skolen er unnagjort, vil jeg gjøre flere ting jeg liker. Jeg vil lese mer, skrive om bøker på bloggen, ta flere bilder, møte flere i familien, kanskje henge opp noen bilder på rommet mitt. Føler alt kommer til å bli bedre når denne ene skoleuken er over.

Verden er svart

Hva bruker du dagene til?

2 Comments
 • Aurora
  Posted at 19:17h, 15 December Reply

  Skjenner meg igjen i det du skriver der. Åh! Som det skal bli godt med litt fritid og dager uten noe kalt prøve øving og lekser.

 • Aurora
  Posted at 19:20h, 15 December Reply

  ..opps.. Der dukket autokorrekten opp igjen: *Kjenner

  Forresten så vil jeg at du skal vite hvor utrolig fin bloggen din er! Det er så utrolig flott å lese gjennom en blogg som ikke er som “alle andre”. Der mote og slanking ikke akkurat er hovedtemaet og det heller fokuseres på mye annet! Dessuten skriver du veldig godt. Det er rett og slett en liten glede hver eneste gang du har skrevet et nytt innlegg!

I'd love it if you left a comment